Followers

Sunday, 4 September 2011

satu pertemuan......

assalamualaikum wbt.....


alhamdulillah msih diberi kesempatan oleh Ilahi utk ak menulis di sini...rse msih blum terlambat utk ak wish selamat ari rye maaf zahir n batin kpd semua pembaca....rye thun ni agak ok kot....sbb dapat singgah kat rmai rumah kwn2 n mse ari2 terakhir puase aritu sempat berbuke puasa bersme2 rkan2 lme....bez bangat....thun ni jugak ak dpt byk duit raye...maklum le after raye ni nak smbg belajar,tu yg dapat byk tu...huhuhu....


~gambar di pagi raye...~

btol lah org slalu kte yg raye ni menemukan kt smua kn...rye thun ni byk perkare yg x di sngke berlaku...antrenye mse gi open house rumah kwn ak ni...tbe2 ade sorg dak laki ni tgur ak...die tnye ak yg ak ni senior alor akar ke n die tnye yg nme ak 'abg zhafran ' kn...terkjut gak ak sbb rse cam x knal je...huhuhu...die kte nme die anuar...die pernah f1 kat alor akar n ak yg handle orientasi ostel die mse die f1 thun 2008...mse tu ak f5...ktenye nme orientasi die 'maruku'...puas ak nak ingt...akhrnye ingt gak... bkn pe,sblum ni die agak gmuk...tp skrg krus n tggi..rambut pacak lgi....tu yg ak x prsn tu...terharu gak ase sbb die tgur ak....x sngke dak tu ingt kat ak...=)

x lme pastu plak jmpe dgn senior ak...abg hasra n abg zam.....x sngke ak...berborak sakan le jugak...huhuhu...tu lah rye...bez kan...byk berlaku pertemuan yg tak di sngke...hihihi...thun ni pun ak byk gi beraye rumah kwn2...tu pun kwn2 ak yg angkut....thun ni x rmai kwn yg dtg rmh...juz bonzer,apiz,kimi,uda,amir,soto,pudin n alina je yg dtg...pe2 pun thanz coz sudi dtg.....

SEDIKIT KENANGAN RAYA 2011.......











pe2 pun kat sni  ak nak susun sepuluh jari mntk ampun n maaf jka sepanjang perkenalan kt smua ak de wat slh dgn korg,....skali lagi,slmt ari rye maaf zhir n btin.....thats all 4 today...wassalam.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...