Followers

Tuesday, 19 July 2011

15,16 n 17 julai 2011......

assalamualaikum w.b.t.....

alhamdulillah masih berkesempatan untuk menulis di sini....rndu lame x menulis di blog ini.....15,16 n 17 julai?????pe maknenye......mesti tertanye2kan......=)...arini ak nak kongsi tentang beberapa perkara yang telah berlaku pada tarikh ni....

15 JULAI 2011

alhamdulillah proposal tentang penubuhan alumni asrama smk alor akar yang di rancang oleh abg hasra n aku berjaya di hantar kepada pengetua smk alor akar...insyALLAH lepas2 ni bleh la wat program utk pelajar asrama smk alor akar...ingin tau perkembangan kami bleh singgah di blog kami www.menyusurakar.blogspot.com......(siapa yg ade blog jgn lupe follow yek...)idea tentang alumni ini tercetus hasil drpd kem jati diri asrama smk alor akar yg di jlnkn pd bulan lps.....smoge smk alor akar terus maju....amin....pada tarikh ni juge result upu kuar n ak dpt UPSI...syukur sgt2....gembire sgt2 gak coz takat yg ak tau 8 dr 11 pljr stpm 2010 yg duk ostel dpt U....rekod bru tu...huhuhu...3org dpt UUM,2org UMS,sorg UNIMAS n sorg UITM....

16 JULAI 2011

merupakan hari koko smk alor yg di adakan secara besar-besaran wat pertama kalinye....sepanjang ak 7 thun di alor akar x pernah pun hari koko segempak ini....alhamdulillah smk alor semakin maju...smoge trus maju...amin....ak n abg hasra turut hadir tp bukan sebagai pelawat tetapi selaku DJ yg di jemput oleh ckg....=)







selain itu ak jugak sempat menunaikan solat sunat nisfu syaban,bacaan yaasin n sesi perkongsian ilmu bersama  penghuni asrama smk alor akar...alhamdulillah semuanye berjalan lancar......










17 JULAI 2011

arini plak nak berkongsi gambar....klu g alor akar x sah klu xde sesi 'photografi' trutame dgn geng2 f2.....meh tgk gmbr,.....
MEH TENGOK GAMBAR2 KAMI......



















thats all 4 now....wassalam...............

2 comments:

  1. rindunyaa smkaa! :D
    -mynamyra-

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum zhafran.. ingt lg x aku.. syahmi asnaini.. hehe jgn lpe krim slam kat smua mmber2 asrama smkaa kte dlu k..rndu zaman smkaa dlu..syahmiasnaini@gmail.com.. all the best bro..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...