Followers

Tuesday, 12 July 2011

3 KRK 2006................TERBAIK......=)

assalamualaikum w.b.t.....

alhamdulillah,syukur ke hadrat ilahi kerana msih di beri peluang oleh yg Maha Esa untuk menulis di sini....hari ini ak nak berkongsi cerite tentang 5 tahun dahulu...selain itu,cerite ini permintaan one of my besfren wan ainin sofia(budak kecik)......

3 KRK????? its mean 'kelas rancangan khas'....ade yg suke dak klas ni n ade x ske coz katenye dak 'pandai' sombong.....tp kami abaikan je kate2 org...huhuhu,...klas ni terdiri oleh 32 org students...yg bez nye kami balance...ade 16 laki n 16 pempuan....kecoh2 gitu......berikut ialah ahli kelas kami...

laki: aku,apiz,daus,arif,hariz,syafiq,qusye,zero,naufal,izzat badak,sanggang(hafizullah),izzat ghazali,jiva,aw da wen,eiap n wong..
gurl:enin,atai,alina,dayah,farah,amalina,ros,mizah,siti,teha,noreen,fieza,aimi,minah,ainie n amalia...

fuh x sangke ak msih ingat name kawan2 ak mse form 3 dlu...rse xde yg tertggal....huhuhu...klas kami kecoh gitu...terletak di tingkat 2 blok C di atas kdai buku smk alor akar ktn phg...klas ni pernah ade 3 org guru klas...yg pertama puan rosnah,yg kedua ckg juhar dan akhirnye puan norsiah....terhebat lah...dlm 1 thun tukar smpai 3 kali guru klas.....huhuhu....

x dapat nafi mmg seronok sgt dlm klas ni....seprti org lain,kami pun ade puak msing2....huhuhu...maklum le mse 2 msih budak2 lgi....puak yg ak sertai terdiri oleh 10 org ahli....mereka adlh ak,hariz,arif,apih,enin,atai,amalina,farah,dayah n alina....yg ak pling ingt,bile ckg kuar je dari klas msti geng ak berkmpul kat blkg klas n beborak sakan lah....huhuhu...wlau pun klas kami ade puak msing2 tp kami still kacip antre satu smae lain...x puak sgt la kot....huhuhu...

thun 2006 ni indah sgt sbb lpas pmr enjoy hbis le kami....bermain le setiap ari....tp group kami x smua stay di alor akar....hnya enin,atai n amalina kekal smpai f5 di smk alor akar....ak plak smpai f6....huhuhu....wlau pn gitu,we all still contact each others....trutame melalui FB,...tp jujur ak kte ak terkejut gile coz tibe2 ade ahli baru dlm group ex a.akar(kat fb) yg terdiri oleh 10 org geng ak ni....bengang 2 ade gak....why all dis happen???sape pnye kje.....no komen....kdg2 pyah nk fham prngai org ni....


pe2 pn,ak conok dpat knal dgn korg n hrap persahabatan ni kekal smpai bile2....this memories would be 4ever in my heart.....maaf jike ak de wat korg trase...trutame alina....ak tau ak de wat slh dgn ko.....kpd yg lain,sori klu de silap n slah...ak hnye insan biasa yg inginkan yg terbaik 4 all my frenz....keep in touch....frenz 4 ever,,............
~my geng~


~kngn mse f3 tp atai xde....msti die yg tgkp gmbr ni...huhuhu...~

k lah, thats all 4 today....wassalam....=)

2 comments:

  1. hahah.. suke3...!! terpampang pulak nm aku..hehe..
    eyh kite dlu 3 kali tuka guru klas eyh ? x ingt pulak part tu.. tp mmg seronok gler la duduk bersila kat ats lantai kat blkg..borak2.. miss that moment. :)
    tq zhafran... :D

    ReplyDelete
  2. ingat sgt smua tntg 3 krk...huhuhuhu...x leh lpe pnye.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...